Λυκούργου 6 Χαλάνδρι - 210 67.40.368

Το Ινστιτούτο παιδιού και εφήβου είναι ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κέντρο, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών και των εφήβων.

Ο σκοπός και ο στόχος του Ινστιτούτου είναι να παρέχει εξειδικευμένη βοήθεια στα παιδιά, στους εφήβους και στις οικογένειές τους, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα αξιολόγησης, διάγνωσης, αποκατάστασης, θεραπείας αναπτυξιακών και μαθησιακών δυσκολιών παιδιών και εφήβων.

Το Ινστιτούτο παιδιού και εφήβου διαθέτει έμπειρη και εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα και αποτελείται από:

  • Λογοθεραπευτές
  • Εργοθεραπευτές
  • Ειδικούς Παιδαγωγούς
  • Παιδοψυχολόγους
  • Παιδοψυχιάτρους

Ο σκοπός και ο στόχος του Ινστιτούτου είναι να παρέχει εξειδικευμένη βοήθεια στα παιδιά

natali-ammariΚαλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Παιδιού & Εφήβου. Είμαι η Ναταλία Αμμάρι και είμαι η Επιστημονική Υπεύθυνος του Κέντρου. Σπούδασα Ψυχολογία στην Μεγάλη Βρετανία από όπου ολοκλήρωσα και τις Μεταπτυχιακές μου σπουδές στην παιδοψυχολογία και στην συμβουλευτική γονέων. Από το 2002 και μετά δραστηριοποιούμαι ως ψυχολόγος-παιδοψυχολόγος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων έχω εργαστεί σε ειδικά σχολεία της Μεγάλης Βρετανίας αλλά και στην Ελλάδα.

Μετεκπαιδεύτηκα στο τέστ Ψυχοπαθολογίας (MMPI-2), στο Άριστον Τεστ (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός), στο Wisc- III (Κλίμακες νοημοσύνης Wechsler για παιδιά), ενώ έχω γνώσεις χορήγησης του Thematic Apperception Test (T.A.T) και του Family Kinetic House (F.K.H)

Διαθέτω εμπειρία στις ατομικές και ομαδικές συνεδρίες παιδιών και εφήβων και στην συμβουλευτική γονέων.

Αρθρογραφώ συστηματικά σε ιστοσελίδες σχετικές με το παιδί και την οικογένεια, όπως το Happy mom, το Happyparenting, το Kids Fun, το Gia mamades και το Baby radio.

Είμαι επίσης μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων.