Λυκούργου 6 Χαλάνδρι - 
logo

Παιδική yoga

Μέσα από το παιχνίδι, την πρακτική, τη συγκέντρωση, τις αναπνοές και τη χαλάρωση το παιδί ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο της γιόγκα. Μια εμπειρία που μέσα από τη χαρά και την άσκηση, την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση και μέσα από το σύστημα του Flower Kids Yoga θα γνωρίσει τη φιλοσοφία της γιόγκα, το σώμα του, τον εαυτό του, τη δύναμη του.

Γιατί παιδική γιόγκα;

Γιατί η παιδική γιόγκα βοηθάει στη διάθεση και συγκέντρωση μέσα από την παιγνιώδη μάθηση και χαρούμενη ατμόσφαιρα όπως επίσης βοηθάει στην αυτοπεποίθηση μέσα από την εξέλιξη σε σωματικό επίπεδο, όπως επιτυγχάνεται η ικανότητα διαχείρισης και επίγνωσης των συναισθημάτων του μέσα από τις τεχνικές της χαλάρωσης και της φιλοσοφίας της γιόγκα.

 Η παιδική γιόγκα είναι ένα ταξίδι που καλλιεργεί στο παιδί τη συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα. Ένα ταξίδι που δίνει στα παιδιά φτερά και δυνατές ρίζες για να ενδυναμώνονται απέναντι στις καθημερινές τους απαιτήσεις.

Για την συμμετοχή σας στην ομάδα μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για περισσότερα άρθρα και ιδέες.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram